Brandend-maagzuur-alles-wat-u-moet-weten-over-het

Brandend maagzuur alles wat u moet weten over het

Dit probleem is bekend bij ieder van ons. Echter, het kan herinneren over jezelf zeldzame, na het toepassen van een aantal speciale gerechten. Het gebeurt dat onze maag is niet dezelfde paprika, knoflook, uien, etc. Echter, brandend maagzuur kunnen wijzen op de aanwezigheid van de ziekte. Wat is het en moet ik iets aan doen, zegt Professor van de Afdeling gastro-enterologie en de medische Academie voor postdoctorale onderwijs, doctor in de medische Wetenschappen

Dus een bekend symptoom

is brandend maagzuur lang beschouwd als een symptoom van de ziekte van de maag in verband met het voorkomen van erosie en ontsteking van het maagslijmvlies, maagzweer ziekte, maar in de afgelopen decennia, het wordt gezien als een symptoom van de ziekte van de slokdarm. We zijn aan het praten over ziekten, aandoeningen van de functie van de onderste sluitspier. Tussen de slokdarm en de maag is een klep die opent, voedsel doorgegeven hieronder en sluit dus het voedsel hoeft niet terug te komen. Dit ventiel zorgt voor een soort van barrière tussen de maag, waar de zure omgeving, en de slokdarm, waar het medium is neutraal of het woord “reflux”: “gooi” — als gevolg van een onjuiste bediening van de afsluiter de inhoud van de maag in de slokdarm kan. Kan niet dicht of de afsluiting onvoldoende is, of bleek meer dan nodig. Elk brandend maagzuur betekent gevolgd door gieten in de slokdarm, maar begrijp dat dit niet de enige reactie op een product en de ziekte? Alle recht, de klep tussen de slokdarm en de maag periodiek manifesteert zich ook als we het niet gebruiken van voedsel. Dus het maagsap in de slokdarm, maar een gezond persoon niet voelt, omdat de slokdarm heeft zijn eigen beschermende mechanisme. Eenmaal uit de maag met voedsel in het kreeg de zure slijm produceert, wordt de hoeveelheid speeksel verhoogt de peristaltiek van de darm, en dit alles zal het neutraliseren van het zuur, stuurt de inhoud in de maag.

Indien deze zeer frequent of klep

in het Algemeen is nog steeds een beetje, onze slokdarm begint te lijden. En zelfs in zeer sterke mate als de patiënt is de dual-reflux, waar de slokdarm komt niet alleen zout, maar ook de galzuur. Ten eerste, de gal uitgebracht van de twaalfvingerige darm in de maag, en vervolgens samen met maagsap komt in de slokdarm. Irritatie van de slokdarm deze onderdelen leidt tot het feit dat brandend maagzuur is het gevoel van “branden” in de borst. Wanneer brandend maagzuur begint te zeuren strijd is met de gezondheid of is er meer als twee keer in de week, stelt een diagnose, een ziekte die drie vormen. Dit is wanneer de slokdarm-slijmvlies is niet geschonden tijdens de inspectie was er niets te vinden, echter, een persoon voelt brandend maagzuur, zure of bittere smaak in de mond, soms zelfs hoest, van stem, toevallen, astma, schade aan het tandglazuur… De tweede vorm —als tijdens de endoscopie de dokter ziet roodheid van het slijmvlies, een aantal nadelen. De derde vorm is de zogenaamde slokdarm Barreto. Als het reflux last van ons voor een lange tijd, en de oppervlakte van de slokdarm, probeert zich aan te passen aan de zure omgeving in sommige gebieden was vergelijkbaar met het epitheel van de maag of de darmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *